SilicaHorse voor gezonde, sterke paardenhoeven.

Probleemhoeven

Sterke paardenhoeven

Of het nu gaat om een sport-, recreatie- of fokpaard, je wilt dat je paard soepel beweegt, op sterke hoeven staat en over een goede algemene gezondheid beschikt. Daarom zorg je voor een schone stal, voldoende beweging en optimale hoefverzorging.

Voorkom hoefproblemen

Helaas krijgt je paard of pony door veranderende voedingspatronen en biologische bodemprocessen meestal te weinig silicium. Een noodzakelijk mineraal, essentieel voor gezonde hoeven, botten, gewrichten en vacht. Silicahorse is een voedingssupplement met vloeibare silicium. Niet alleen goed voor de hoeven maar ook voor de algehele conditie van je paard of pony.

Snel resultaat

Silicahorse is een bio-opneembare vorm van silicium. Dat zorgt dat de mineraalbalans van je paard of pony verbetert. Hierdoor blijft het op natuurlijke wijze in een uitstekende conditie. De positieve effecten op de hoeven merk je al na 8 tot 12 weken, zowel bij het jonge als volwassen dier. Silicium is van groot belang voor de gezondheid van je paard of pony. Gebruik daarom SilicaHorse! Lees er alles over op deze website.

Meer weten?

Veel plezier en dank voor je bezoek aan onze website. Mocht je meer willen weten of wil je een vraag stellen aan een van onze hoefsmeden, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen die betrekking hebben op jouw paard of pony. Kijk ook op onze Facebook pagina, dan blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes over SilicaHorse.

Het SilicaHorse Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *